onsdag 23 april 2014

Diskhon

Vi märkte en spricka i diskhon på lördag 12.4 och meddelande direkt åt Topi Keittiö och DT. Före Påsk blev svaret då vi frågade när de kunde komma och fixa den. Dom sa ju iofs inte vilken Påsk. Nå iaf så kom en kille från TK ikväll och bytte ut den. Men precis som jag gissade så kunde han inte fixa allt. Utan nu måste DTs VVS team komma och fixa resten. Får se när det blir, så tills dess är vi utan diskho/vatten i köket. Great...





3 kommentarer:

  1. Nej, vad störande! Hoppas ni får det fixat snart! Vi har samma diskho i svart och har varit såå nöjda med den! Hade TK-killen nån förklaring till varför den spricker eller visste han om det är vanligt att de gör så?

    SvaraRadera
  2. TK-killen funderade att den var felmonterad. De hade inte använt originalfästena utan en hel massa lim. TK-killen skulle nu skicka den till leverantören för undersökning, vår var den andra han hade bytt, så de borde ju vara bra. Ni får hålla koll på er, kan ju vara lite svårt att se en spricka då ni har er i svart.

    SvaraRadera
  3. Låter ju bra om det inte tycks vara nåt vanligt problem. Jag tänkte just på det att det kan vara svårt att se en spricka i en svart ho.

    SvaraRadera