torsdag 11 april 2013

Sten, sten och mera sten... Grävaren har radat fint hela kanten nedanför där huset och där garaget kommer. Egentligen var det meningen att det skulle vara en stenkant bara nedanför huset men tack vare överflöd av stenar så blev det nedanför där garaget kommer oxå. Tur att det är snyggt med sten. 
Nu är el och fibern dragen till tomten oxå... så det kan vi bocka av nu.

Igår var vi och hämtade tillstånd från grannen för att få använda hans vattenledning, tydligen var det inte Vasa Vatten som ägde den. Mycket konstigt, men trevliga var grannarna iaf. Så imorgon kan vi fara och skriva på kontraktet till Vasa Vatten för att få vattnet.

Vi har även fått elplaneringen... oj oj var och hur många lampor behöver man egentligen. Det är inte så lätt att planera ett helt hus på papper. Man borde ju veta exakt hur man ska ha det möblerat sen och vilka möbler man ska ha. Decisions decisions...
Även planen för grunden har kommit och idag kom köksplaneringen. 

I övrigt började mitt "työkierto" denna vecka. Intressant att prova på att jobba på lite annat sätt. Nu ska vi hoppas att ryggen oxå är med på noterna och repar sig.
Imorgon har jag en semesterdag men det betyder skola + massage + ärenden. 
Så det är som vanligt ingen "ledig" dag.

Husse borde egentligen har varit på svensexa idag, men förståss lyckades han få flunssa precis just nu. Han som inte varit sjuk på säkert 2 år. 


Ravera gräver ner rören/kablarna.
Kablar/rör + brunn + elcentral.
Ingen brist på sten här inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar